Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Om Megascratch.dk

Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd., en virksomhed baseret på Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d. 1. maj 2012 under Gaming Act Denmark.

Retfærdigt spil

Hos MegaScratch.dk er vi forpligtet til at sørge for retfærdigt spil til enhver tid. Retfærdigt spil er grundlaget for vores fælles succes. Hos MegaScratch.dk er vi altid glade når en af vores medlemmer vinder en stor gevinst og vi har muligheden for at hjælpe én med at virkeliggøre sine drømme. Efter vores mening er enhver vinder en viderebringer af succes, og derfor siger vi: Vi vinder, når du vinder.

Sikkerhed & fortrolighed

MegaScratch.dk benytter sig af den seneste 128 bit Secure Socket Layer (SSL) krypteringteknologi, som sikrer at ømtålelige data transporteres sikkert over internettet til vores server, som er beskyttet af den nyeste firewall. Dine personlige oplysninger er fortrolige og bliver beskyttet, ligeledes bliver de naturligvis ikke delt med andre organisationer i handelsøjemed

Indbetalinger

Vi hos MegaScratch.dk tilsigter, at du altid kan more dig og ikke behøver at bekymre dig. Derfor tilbyder vi mange måder, som både er brugervenlige og sikre, hvorpå du kan sætte penge ind og hæve dem hurtigt. Alle betalinger via kredit- og betalingskort håndteres af NG Communications Ltd, et selskab beliggende, autoriseret og stiftet på Malta. NG Communications Ltd leverer de bedste, tryggeste og sikreste betalingssystemer til MegaScratch.dk

Ansvarligt spil & mindreårige spillere

Vi tilskynder at du SPILLER ANSVARLIGT på MegaScratch.dk. Hvis du finder ud af, at du har et problem med ludomani, søg venligst professionel hjælp. Du kan finde din lokale Anonyme Spillere afdeling på: www.gamblersanonymous.org Du bør vide, at det er ulovligt for enhver under 18 at åbne en konto og at spille på megascratch.dk.

Kontakt Kundesupport

MegaScratch.dk er engageret i "CARE" - Customers Are Really Everything. Vi har indført en suveræn kundeservice, som er parat til at assistere dig, 7 dage om ugen fra kl. 08.00 til 01.00 CET. Tøv ikke med at kontakte MegaScratch.dk teamet. Klik blot på Kontakt os. Se vores Årsredegørelse.

Login og prøv vores store udvalg af spillemaskiner og casino spil onlineOpret konto så du kan prøve vores mange spilleautomater online helt gratis for sjov

Skrevet af: Bent, den 29.10.2014 / Opdateret af: -, den -

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.