Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

20 EKSTRA spins til dig + Velkomstbonus!

Få 20 spin til Starburst - der er absolut INTET krav om indbetaling!

Eksklussivt tilbud til nye spillere!

Tilmeld dig i dag og få 20 ekstra spins til spillemaskinen Starburst. Helt på vores regning - ingen indbetaling er nødvendig!

Sådan gør du:

KLIK HER for at åbne en konto. Siden åbner i et nyt vindue. Husk at have din NemID klar, så du kan fuldføre din tilmelding.

FÅ DINE EKSTRA SPINS - Dine ekstra spins bliver helt automatisk indsat på din konto.

SPIL og vind med dine ekstra spins.

Opret konto en konto nu og få dine 20 gratis spins

Vilkår for ekstra spins

Dette velkomsttilbud gælder kun for nye spillere , og er gyldigt i 2 måneder efter registrering.

For at kunne få udbetalt gevinster vundet med en bonus, der ikke kræver indbetaling, skal der være foretaget mindst et indskud. Der kan maksimalt vindes 1.000 kr. med gratis spins, eller en bonus, der ikke kræver indbetaling. Alle gevinster over 1.000 kr. betragtes derfor som værende lig nul, og bliver ikke registreret som gevinster. Kun den maksimale gevinst på 1.000 kr. kan hæves af spilleren, og kun efter at være blevet omsat 50x.

Spins og Match Up Bonus bliver tildelt således: 20 gratis spins ved registrering og 100% Match Up Bonus på første indskud (min. 100 kr.) op til 2.000 kr. (benyt koden: dansk100). 40 ekstra spins tildeles ved log ind på 2. dagen efter første indskud, og endnu 40 ekstra spins tildeles efter et indskud på 3. dagen (min. 200 kr.). Spins er gyldige i 24 timer fra modtagelsestidspunktet.

Gevinster vundet på de 2x40 ekstra spins skal omsættes 35x.

Bonussen, der kræver indskud, skal omsættes 35x.

Der kan maksimalt vindes 1.000 kr. med gratis spins, eller en bonus, der ikke kræver indbetaling. Alle gevinster over 1.000 kr. betragtes derfor som værende lig nul, og bliver ikke registreret som gevinster. Kun den maksimale gevinst på 1.000 kr. kan hæves af spilleren, men kun efter at være omsat 50 gange.

Bemærk: Indsatser på forskellige spil bidrager forskelligt til fuldførelse af omsætningskravet. Se alle detaljer i tabellen nedenfor.

1. Velkomstbonus

Registreringsbonus - På din første gyldige registrering hos megascratch.dk modtager du det antal gratis spins, som annonceres på megascratch.dk på det gældende tidspunkt.

Første Indskudsbonus - Modtag 100% bonus på din første indbetaling på op til kr2,000 Hvis ikke andet er anført. Denne bonus gælder kun for indskud på kr100 eller højere! Alt du skal gøre er at indbetale penge på din MegaScratch.dk konto, og du vil øjeblikkeligt modtage denne Første indskudsbonus!

For eksempel:

Indbetal kr 600 og få kr 600 gratis - Spil med kr 1.200.

Indbetal kr 900 og få kr 900 gratis - Spil med kr 1.800.

Indbetal kr 1.500 og få kr 1.500 gratis - Spil med kr 3.000.

Registreringsbonussen og Første Indskudsbonussen bliver sammen, og hver for sig, kaldt for ”Velkomstbonus”.

Ud over de generelle vilkår beskrevet ovenfor, er begge "Velkomstbonusser" omfattet af følgende særlige vilkår og betingelser:

  • Begge ”Velkomstbonusser” er begrænset til en bonus per husstand.
  • Ingen af ”Velkomstbonusserne” kan ikke kombineres med andre bonusser, kampagner eller tilbud.
  • Den bonus, som bliver tilbudt som en del af Registreringsbonussen og Første Indskudsbonussen skal omsættes på MegaScratch.dk inden for 61 dage fra den blev indsat på din konto. MegaScratch.dkforbeholder sig retten til på hvilket som helst tidspunkt at tilbagekalde enhver velkomstbonus, der ikke er blevet brugt inden for den tilladte periode.
  • Bemærk venligst, at i ånden af retfærdigt spil, kræver vi, at du satser et mindstebeløb på 35 gange summen af din Første Indbetalingsbonus, før du kan få udbetalt en gevinst.

For eksempel:

Indbetal kr 600 og få kr 600 gratis - omsæt for kr 21.000 for at få udbetalt gevinst.

Indbetal kr 900 og få kr 900 gratis - omsæt for kr 31.500 for at få udbetalt gevinst.

Indbetal kr 1.500 og få kr 1.500 gratis - omsæt for kr 52.500 for at få udbetalt gevinst.

  • Medmindre andet er angivet af MegaScratch.dk, så er begge Velkomstbonusser kun tilgængelige for nye spillere (spillere der ikke har modtaget den gældende Velkomstbonus før).
  • Vores Velkomstbonus gives til dig efter din første gyldige registrering eller indskud på MegaScratch.dk, og er underlagt de gældende vilkår. Der kan dog være forskellige grunde til, at du ikke har modtaget den, og du kan være nødt til at anmode om den personligt. Hvis du ikke har modtaget din Velkomstbonus efter registrering, eller efter at have foretaget den godkendte gældende indbetaling, bedes du kontakte vores support team. Dette kan gøres online, mens du spiller (klik på "online support" knappen), eller ved at sende en mail til support@megascratch.dk. Husk blot at angive dit brugernavn.

2. Bonus Spil:

Ud over de generelle betingelser, der er beskrevet ovenfor, er alle bonus spil underlagt følgende specifikke vilkår og betingelser:

  • Alle bonus spil, som krediteres spillerens konto, skal bruges inden for 1 dag fra da tilbuddet blev givet. Ubrugte bonus spil fjernes herefter fra kontoen.
  • Bonus spil, der modtages som en del af et indbetalingstilbud, betragtes som en bonus, og skal omsættes før eventuelle gevinster kan udbetales. Bonus spillene beregnes som den samlede værdi af gevinster vundet gennem brugen af bonus spil. Den samlede værdi af sådanne gevinster skal omsættes 35 gange, før en udbetaling kan foretages. De generelle omsætningskrav, som er beskrevet ovenfor, gælder.
  • Spillere, der modtager bonus spil som en del af et indbetalingstilbud, og hæver deres indskud igen, uden at have omsat tilbuddet, mister de bonus spil, der blev optjent i forbindelse med indskuddet, og alle gevinster optjent fra de allerede spillede bonus spil.

Alle bonusser, der udbydes af dette site, er omfattet af følgende regler:

At satse på forskellige spil vil bidrage på forskellige måder i forhold til kravene for indsatser.

SPILLETS BIDRAG SPIL
0% Alle Video Poker spil
Alle Roulette spil
Alle Quick Play spil
Hi Lo Fever
Alle Baccarat spil
3 Card Poker
Blood Suckers
Jackpot 6000
10% Alle Blackjack spil
Magic Spinner
50% Alle NetEnt spil
Big Bad Wolf
Treasure Island
Diamond Tower
Serengeti Diamonds
Frog n Flies
Medusa 2
Foxin Wins
Moon Temple
King Kong
Creature from the Black Lagoon
Frankenstein
Crime Scene
Thunderstruck II
Mermaids Millions
Alaskan Fishing
What a Hoot
Football Star
Bikini Party
 

I alle andre spil bidrager 100% af hver indsats til opfyldelse af omsætningskravet.
Ovenstående vilkår var gældende ved denne artikels seneste redigering den 8. juni 2016.

Skrevet af: Bent, den 09.10.2014 / Opdateret af: Bent, den 8/6/2016

 

Ophavsret (Copyright) ©2011-2018 - Alle rettigheder forbeholdes. MegaScratch.dk er et brand ejet af Megascratch.com Inc., en virksomhed, der er indregistreret under Panamas lovgivning. Hovedkontoret har adressen 34-20 Calle 34, Panama 5, Panama. Spillene på dette websted fungerer under og drives af NG Communications Ltd, en virksomhed baseret på Malta med registreringsnummer C48328. Virksomheden har hovedkontor på adressen 135, High street, Sliema SLM 1549, Malta, og opererer med fuld licens 11-218965 – udstedt d.1.Maj 2012 under Spilleloven Denmark.
Spil kan være vanedannende, spil venligst ansvarligt.